Aanleg en onderhoud aan uw verwarming

Mourits Installatietechniek

Aanleg en onderhoud aan uw verwarming

Niets is zo vervelend als een verwarming die het niet meer doet. En u zult het net zien: op de koudste dagen van het jaar gaat uw verwarming kapot. Wilt u dit voor zijn? Of wilt u dat uw probleem meteen verholpen kan worden? Laat uw verwarming dan installeren door Mourits Installatietechniek. Wij verzorgen de installatie, het onderhoud, de eventuele reparatie en vervanging al jarenlang voor vele particulieren.

Mourits Installatietechniek

Van CV-ketels tot vloerverwarming

Wij installeren, repareren, vervangen en onderhouden diverse soorten verwarming; van cv-ketels tot badkamerradiatoren en vloerverwarming. Vloerverwarming, waarbij het huis van onderuit verwarmd wordt, raden we vaak aan. Dit voelt behaaglijker aan en is daarnaast energiezuinig omdat de radiatoren niet zo hard aan hoeven te staan. We werken met verschillende leveranciers, waaronder gerenommeerde merken als Intergas, Nefit en Remeha. Bij Mourits Installatietechniek werken we altijd met A-label pompen. Welk merk ketel we bij u plaatsen, hangt af van uw situatie en zullen we vooraf met u bespreken.

Laat nu uw verwarming installeren, neem contact op met Mourits Installatietechniek via 0186-621688.

Vloerverwarming
Mourits Installatietechniek

Mourits Installatietechniek

Mogelijkheid tot servicecontract

U kunt bij ons een servicecontract afsluiten. Mocht uw verwarming onverhoopt niet meer werken en u heeft een servicecontract van € 55,- per jaar afgesloten, dan komt onze monteur binnen 24 uur bij u langs. De eventuele nieuwe onderdelen die geplaatst worden, zijn niet bij deze prijs inbegrepen. Het bedrag is inclusief reiniging en afstellen van de apparatuur. Bij een servicecontract van € 65,- per jaar leveren we hetzelfde en zijn daarnaast de eerste 1,5 uur arbeid en voorrijkosten inbegrepen.

Sluit vandaag nog een servicecontract af!

Neem contact op

Bent u ook benieuwd wat installatietechniek voor u kan betekenen? Maak dan een afspraak! Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om uw wensen te bespreken.