DAN ZIT U ER WARMPJES BIJ

Verwarming door Mourits Installatietechniek in Oud-Beijerland

Niets is zo vervelend als een verwarming die het niet meer doet. En u zult het net zien: op de koudste dagen van het jaar gaat uw verwarming kapot. Wilt u dit voor zijn? Of wilt u dat uw probleem meteen opgelost wordt? Laat uw verwarming dan installeren door Mourits Installatietechniek. Wij verzorgen de installatie, het onderhoud, de eventuele reparatie en vervanging.

VAN CV-KETELS TOT VLOERVERWARMING

Wij installeren, repareren, vervangen en onderhouden diverse soorten verwarming; van cv-ketels tot badkamerradiatoren en vloerverwarming. Vloerverwarming, waarbij het huis van onderuit verwarmd wordt, raden we vaak aan. Dit voelt behaaglijker aan en is daarnaast energiezuinig omdat de radiatoren niet zo hard aan hoeven te staan. We werken met verschillende leveranciers, waaronder gerenommeerde merken als Intergas, Nefit en Remeha. Daarnaast werken we altijd met A-label pompen.

Welk merk ketel we bij u plaatsen, hangt af van uw situatie en zullen we vooraf met u bespreken.

Laat nu uw verwarming installeren

SERVICECONTRACT

U kunt bij ons een servicecontract afsluiten. Mocht uw verwarming kapotgaan en u heeft een servicecontract van € 55,- afgesloten, dan komt onze monteur binnen 24 uur bij u langs. De eventuele nieuwe onderdelen die geplaatst worden zijn niet bij deze prijs inbegrepen. Het bedrag is inclusief reiniging en afstellen van de apparatuur. Bij een servicecontract van € 65,- per jaar leveren we hetzelfde en zijn de eerste 1,5 uur arbeid en voorrijkosten inbegrepen.

Sluit een servicecontract af