Airconditioning

Mourits Installatietechniek

Airconditioning en ventilatie

Is het altijd te warm of te koud op uw werkplek? Heeft u tijdens het thuiswerken last van droge ogen of sufheid? Het kan allemaal voorkomen worden door een goede airconditioning en ventilatie. Door een airco te installeren of voor betere ventilatie te zorgen, zorgt u voor gezonde, frisse lucht en betere klimaatbeheersing, zowel thuis als op kantoor. Dit voelt niet alleen fijn, maar zorgt ook voor hogere productiviteit.

Mourits Installatietechniek

Onderhoud en reparatie voor alle merken airconditioning

Fujitsu airconditioners zijn één van de stilste airco’s in de wereld. Daarom werken wij zelf vaak met airco’s van dit merk. Echter, het onderhoud van airco’s doen wij - net als bij cv-ketels - voor alle merken. Binnenkort kunt u ook voor het onderhoud aan uw airconditioning een servicecontract op laten stellen. Dit contract is echter nog in de maak. Wilt u meer informatie? Of wilt u een airco door ons laten installeren? Neem vandaag dan nog contact met ons op!

Nog meer voordelen

Airconditioning heeft meerdere voordelen. In winkels zorgt airconditioning voor een aangename omgeving voor klanten en dit kan voor meer omzet zorgen. Ook zijn airco’s tegenwoordig steeds energiezuiniger en daardoor milieuvriendelijker.

Onderhoud airco
Ventilatie

Mourits Installatietechniek

Ventilatie voor schone lucht

Naast koelere lucht door middel van een airco, zorgt ventileren voor voldoende verse lucht in een ruimte. Omdat veel huizen tegenwoordig (bijna) compleet geïsoleerd zijn, is het zeker noodzakelijk om goed te ventileren. De verse, schone lucht komt uw gezondheid ten goede.

Ventilatie neemt ook vocht in ruimtes weg. Dit is ideaal voor in de badkamer of voor tijdens het gourmetten. Daarnaast geldt: hoe minder vocht, hoe minder u hoeft te stoken.

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag op weg!

Neem contact op

Bent u ook benieuwd wat installatietechniek voor u kan betekenen? Maak dan een afspraak! Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om uw wensen te bespreken.