Altijd een ideale temperatuur

Airconditioning en ventilatie door Mourits Installatietechniek in Oud-Beijerland

In een te koud of te warm kantoor zitten, medewerkers die klagen over hoofdpijn en sufheid… het kan voorkomen worden met goede airconditioning en ventilatie. Door een airco te installeren of voor betere ventilatie te zorgen, zorgt u voor gezonde, frisse lucht en betere klimaatbeheersing. Dit voelt niet alleen fijn, maar zorgt ook voor hogere productiviteit van het personeel.

Onderhoud en reparatie - voor alle merken airconditioning

Fujitsu airconditioners zijn één van de stilste airco’s in de wereld. Daarom werken wij zelf vaak met airco’s van dit merk. Echter, het onderhoud van airco’s doen wij - net als bij cv-ketels - voor alle merken. Binnenkort kunt u ook voor het onderhoud aan uw airconditioning een servicecontract opstellen. Dit contract is nog in de maak. Wilt u meer informatie? Of wilt u een airco door ons laten installeren?

Neem dan nu contact op

Nog meer voordelen van airconditioning

Airconditioning heeft meerdere voordelen. In winkels zorgt airconditioning voor een aangename omgeving voor klanten en dit kan voor meer omzet zorgen. Ook zijn airco’s steeds energiezuiniger en daardoor milieuvriendelijker.

Ventilatie voor schone lucht


Naast koelere lucht door middel van een airco, zorgt ventileren voor voldoende verse lucht. Omdat veel huizen tegenwoordig (bijna) compleet geïsoleerd zijn, is het zeker noodzakelijk om goed te ventileren. De verse, schone lucht komt uw gezondheid ten goede. 


Ventilatie neemt ook vocht in ruimtes weg. Ideaal voor in de badkamer of voor tijdens het gourmetten. Daarnaast geldt: hoe minder vocht, hoe minder u hoeft te stoken.