vervanging verwarmingsinstallatie Oud-Beijerland
Dan zit u er warmpjes bij

Verwarmingsinstallatie door Mourits Installatietechniek

Niets zo vervelend als een verwarming die het niet doet. En u zult net zien dat het precies op de koudste dag van het jaar gebeurt. Wilt u dit voor zijn? Of, dat als het gebeurt, uw probleem meteen wordt opgelost? Laat uw verwarming dan installeren door Mourits Installatietechniek. Wij verzorgen ook het onderhoud, de eventuele reparatie en vervanging.
 

Van cv-ketels tot vloerverwarming

Wij installeren, repareren, vervangen en onderhouden diverse soorten verwarming, van cv-ketels tot badkamerradiatoren en vloerverwarming. Het laatste raden we vaak aan omdat het huis van onderuit verwarmen veel behaaglijker voelt en energiezuiniger is (omdat de radiators niet zo hard aan hoeven te staan). 

We werken met verschillende leveranciers, waaronder gerenommeerde merken als Intergas, Nefit en Remeha, en werken altijd met A-label pompen.

Welk merk ketel we bij u plaatsen, hangt af van uw situatie en zullen we vooraf met u bespreken.

Wilt u een groot aantal ketels laten plaatsen - bijvoorbeeld voor bedrijven of vve's - dan is Nefit het meest voordelig. 

Servicecontract

U kunt bij ons een servicecontract afsluiten. Dit kost u jaarlijks € 55,-. Onze monteur is dan binnen 24 uur na een melding aanwezig. De eventuele nieuwe onderdelen die geplaatst moeten worden zijn niet bij deze prijs inbegrepen. Het bedrag is wel inclusief reiniging en afstellen van de apparatuur.

Bij een servicecontract van € 65,- per jaar leveren we hetzelfde. Hierbij zijn de eerste 1,5 uur arbeid en voorrijkosten inbegrepen.