Installatiebedrijf Mourits Installatietechniek
Altijd een ideale temperatuur

Airconditioning en ventilatie door Mourits Installatietechniek

In een te koud of te warm kantoor zitten, medewerkers die klagen over hoofdpijn en sufheid, het kan voorkomen worden met goede airconditioning. Hierdoor krijgt u gezonde, frisse lucht en betere klimaatbeheersing en dat zorgt weer voor een betere productiviteit van mensen in een ruimte. 
 

Onderhoud en reparatie aan alle merken airconditioning

We werken het meest met airco’s van het merk Fujitsu, een van de stilste airco’s die er zijn. Maar het onderhoud aan airco’s doen wij - net als bij cv-ketels - voor alle merken. Binnenkort kunt u ook voor het onderhoud aan uw airconditioning een servicecontract opstellen, dit is nog in de maak. Wilt u meer informatie? Of wilt u een airco door ons laten installeren?

Nog meer voordelen van airconditioning

In winkels zorgt airconditioning bijvoorbeeld dat het er aangenamer is voor klanten. Dit kan zorgen voor meer omzet. Ook zijn airco’s steeds energiezuiniger en daardoor milieuvriendelijker. 

Ventilatie voor schone lucht

Naast koelere lucht door middel van een airco, zorgt een ventilatie voor voldoende verse lucht. Doordat veel huizen tegenwoordig (bijna) compleet geïsoleerd zijn, is het zeker noodzaak om te ventileren. De verse, schone lucht komt uw gezondheid ten goede.     

Daarnaast neemt ventilering vocht in ruimtes weg. Ideaal voor in de badkamer of om bijvoorbeeld aan te zetten als u een keer in huis gourmet. En hoe minder vocht, hoe minder u hoeft te stoken.